Itchmo Forums for Cats & Dogs Brought to you by Itchmo: Essential news, humor and info for cats, dogs and pet owners.
October 15, 2018, 05:52:53 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  

Go To Itchmo.com: Read the latest cat, dog and pet news, pet food recall info, product reviews and more — updated daily.


Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Dificulty Accessing Some Threads  (Read 3899 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mandycat
Hero Member
*****
Posts: 5579


« on: July 14, 2008, 12:01:41 PM »

     In recent days I have had a few instances where I could not access a new thread.  I got a 404 Error message instead.  The latest of these was today for Klondike's "We Can Stop Puppy Mills" thread.  Has anyone else had this problem?  Maybe Itchmo can look into it if it is not just my problem.  Thanks.
Logged
Mandycat
Hero Member
*****
Posts: 5579


« Reply #1 on: July 14, 2008, 01:10:17 PM »

Thanks, Klondike.  Maybe it is just me - I just tried again and got the Not Found and 404 Error message.  Huh  We'll see if anyone else is having a problem.  I think my IE is 6.
Logged
JustMe
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 10516


My RB Angels Elvis, 1991-2010, and Twit, 2001-2010


« Reply #2 on: July 14, 2008, 01:21:00 PM »

I get an error message, too.  I'm also on IE6.
Logged

Eventually they will understand,
Replied the glorious cat
For I will whisper into their hearts
That I am always with them
I just am....forever and ever and ever.
Poem for Cats, author unknown

"A kitten in the animal kingdom is like a rosebud in a garden", author unknown
MarySmith
Long-Standing Member
Hero Member
****
Posts: 862


« Reply #3 on: July 14, 2008, 01:43:03 PM »

Worked fine for me - use FF latest update.
Logged

MarySmith
catbird
Guest
« Reply #4 on: July 14, 2008, 01:59:41 PM »

Was able to access Klondike's thread with 3 different browsers--IE7 at work, latest updates of Firefox and Safari at home.  Must be an IE6 issue?

Last year this happened with a thread I started too--some browsers could access it, others got the 404 error.  Never figured out exactly what the problem was; at that time I suspected that a quirk in IE didn't like something syntax-wise in the thread title.

edit--also just tried with IE for Macs 5.2 (I never use that browser and almost forgot I had it on this computer)--worked fine.
« Last Edit: July 14, 2008, 02:03:46 PM by catbird » Logged
Carol
Hero Member
*****
Posts: 3200


« Reply #5 on: July 14, 2008, 02:05:36 PM »

No problem for me except have no idea what version IE I have. Roll Eyes
Logged

“Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world; indeed, it’s the only thing that ever has.” — Margaret Mead

United we stand     Divided we fall....
menusux
Guest
« Reply #6 on: July 14, 2008, 02:50:02 PM »

I put the link to the thread in browsershots.org's test site for different browsers at:

http://browsershots.org

http://browsershots.org/websites/774153/

The second link is to my request to check the thread link.  You can click it and then refresh to see how many of the 43 browsers have responded so far. The thumbnail shots of the browsers are clickable.  All that have come up thus far-various versions of Firefox, Safari, Netscape, and IE 5.5 and 6 are up now.  Page is only good for about 1/2 hour.

Every thumbnail I see shows "Page Not Found"--not one of the browsers can find the page--not even those running Linux.

If you want to try it yourself, just go to the first link and paste the thread link, be a bit patient and keep refreshing the page to see what comes up.
Logged
lesliek
Hero Member
*****
Posts: 11069


Trooper,Remy & Fragile


« Reply #7 on: July 14, 2008, 03:04:38 PM »

I just tried & it opened fine for me. I'm on IE6.
Logged

"the world's most inept extortionist"
menusux
Guest
« Reply #8 on: July 14, 2008, 03:11:05 PM »

I'm also on IE 6 and while I was getting "File Not Found", just as the test browsers did, I can open the thread normally now.  Huh
Logged
menusux
Guest
« Reply #9 on: July 14, 2008, 03:28:48 PM »



http://itchmoforums.com/law-and-politics-about-pets/yes-we-canstop-puppy-mills-mandys-version-t5549.0.html;msg75292#new

Works fine--Mandy's

http://itchmoforums.com/law-and-politics-about-pets/yes-we-cana??stop-puppy-mills-t5545.0.html

Still 404 Error--note the a and "??" in the link.

http://itchmoforums.com/law-and-politics-about-pets/yes-we-can--stop-puppy-mills-t5545.0.html

The unscrambling of your original thread link is the last one here.  That works fine also.

I think something happened when the board "interpreted" the new thread.  I had problems the other day when posting the USDA meat notification story.  The link was long and simply pasting it was cutting off some of the url.  Putting it into insert hyperlink did the trick to post it.
Logged
Mandycat
Hero Member
*****
Posts: 5579


« Reply #10 on: July 14, 2008, 03:41:21 PM »

     Thanks to all for unraveling the mystery!   Smiley  I can now open the new thread (Mandy's version) that Klondike posted.  The first one still shows Not Found.  Computers mystify me sometimes!!   Roll Eyes
Logged
catbird
Guest
« Reply #11 on: July 14, 2008, 04:07:05 PM »

It looks like Klondike is correct that that long-dash character may be the problem.  There was one in the thread title of my problematic thread, too.

I guess we just need to remember to leave long dashes out of thread titles.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Copyright 2007 Itchmo.com: Read the latest cat, dog and pet news, pet food recall info, product reviews and more — updated daily.
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines | Sitemap